Loading

OBSERVERA!

I enlighet med restriktionerna kring Covid-19 kommer vi endast att ta emot ett sällskap per natt i våra resanderum. Du kommer därför aldrig att behöva dela badrum med gäster som inte hör till ditt sällskap. Vill du se om det finns ett rum ledigt för den aktuella natten kan du boka det här, vi uppskattar om du gör bokningen on-line. Behöver ditt sällskap fler än ett rum så kan du kontakta oss här.

På grund av tuffa tider i vår bransch i rådande läge kring Covid-19 uppskattar vi också om ni bokar rum direkt via vårt eget bokningssystem och inte via de stora bokningskanalerna som betyder ytterligare kostnader för oss. 

Havet

Havet är ett dubbelrum med två singelbäddar. Dusch och toalett finns på samma våning precis utanför rummet och delas mellan de tre resanderummen. Handfat finns på rummet.

Rummet har ingen TV men WiFi med bra bandbredd. Det finns en begränsad tillgång till extrasäng till extra kostnad.

Vinden

Vinden är ett dubbelrum med två singelbäddar. Dusch och toalett finns på samma våning precis utanför rummet och delas mellan de tre resanderummen. Handfat finns på rummet.

Rummet har ingen TV men WiFi med bra bandbredd. Det finns en begränsad tillgång till extrasäng till extra kostnad.

Solen

Solen är ett dubbelrum med två enkelsängar placerade som en dubbelsäng. Dusch och toalett finns på samma våning precis utanför rummet och delas mellan de tre resanderummen. Handfat finns på rummet.

Rummet har ingen TV men WiFi med bra bandbredd. Det finns en begränsad tillgång till extrasäng till extra kostnad.

Resanderum – vår tolkning av B&B

Våra tre charmiga resanderum finns på ovanvåningen i Påskallaviks Gästgifveri. Det är ett enklare men genuint trevligt natthärbärge – som Bed & Breakfast fast lite bättre. De tre rummen delar på dusch och toalett men alla har egna tvättställ.

Hotellrum

På Lyckans Guesthouse i Påskallavik – mitt emot Gästgifveriet på 30 stegs avstånd – erbjuder vi trestjärniga hotellrum med i sekelskiftesstil med stor trädgård där du kan njuta av en uppvärmd pool under sommaren.

Svensk husmanskost

Vår restaurang Påskallaviks Gästgifveri serverar hemlagad klassisk svensk husmanskost baserad på regionala råvaror. Välkommen till bords!

Moderna konferensrum

Hotellet Lyckans Guesthouse har nya konferensrum med tillhörande lounge och balkong. All modern konferensutrustning och en atmosfär av hav och sekelskifte får du på plats. Välkommen på konferens i Småland.

Vill du boka resanderum, vårt B&B? Här kan du boka resanderum direkt. Eller ring oss gärna på 0491-97 000 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär eller e-post gastis@paskallavik.se