Loading

Det är allvar nu!

Med hänvisning till skärpta allmänna råd i Region Kalmar angående smittspridningen av corona drar vi vårt strå till stacken och tar vårt ansvar! Med omtanke om våra gäster, vår personal, oss själva och inte minst den hårt arbetande sjukvårdspersonalen bedömer vi att inte ens vårt sittande julbord är tillräckligt säkert ur smittosynpunkt då kontakter i sociala sammanhang helt ska undvikas. Vi ställer därför in samtliga sittningar under julbordssäsongen 2020.

Vi erbjuder istället julbord för avhämtning under tidsperioden 19 -24 december, alltså även på julafton i begränsat antal.

UPPDATERING den 11/12: Tack för det enorma gensvar vi fått för avhämtning av julbord! Det blev en extra rusch efter vår senaste uppdatering och vi har nu nått vår gräns för hur många julbord vi kan lämna ut på ett kvalitetssäkrat sätt! Alla ni som har hunnit beställa kommer att bli kontaktade under nästa vecka för tid för avhämtning.

Detta måste bokas och betalas SENAST söndagen den 13 december och det är först till kvarn som gäller!  Uppgifter om betalning samt tider för avhämtning fås vid bokning.

 Julbord för avhämtning
395 kr/person

Sill, fiskbricka och skaldjursbricka
Skärgårdssill, årets julsill, stekt inlagd strömming
Vår hemrökta lax i smördegsbakelse (petit-choux)
Kallrökt skivad lax med pepparrotsvisp
Ägghalvor med majonnäs och räka
Gästis fisk- och skaldjurspaté
Kokt delikatesspotatis

Kallskuret och småvarmt
Rökt viltdelikatess av hjort
Kalvfärstimbal med skogssvampstuvning
Gästis hemgjorda stekta små delikatesskroppkakor
Apelsinglaserade och grillade tjocka revben
Gästis julköttbullar
Smörbrynt prinskorv
Gästis hemgjorda och stekta isterbandskanapér
Janssons frestelse

Efterrätt
Ris a la Malta med sviskonsås
Julgodis

Dessutom griljerad julskinka, Gästis julsenap samt hembakat bröd med klassisk Påskallaviksmak

Maten läggs upp, precis som på vårt sittande julbord, på vackert dekorerade brickor, bara att ställa fram på bordet och njuta av!

Vill du boka julbord? Ring oss gärna på 0491-97 000 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär eller e-post gastis@paskallavik.se
Välkommen!