Loading

Helgmål 22-23/2

Förrätt
Vol-au-vent, smördegsbakelse med stuvning på skogssvamp

Varmrätt
Prima skinn- och benfri gösfilé, paneras och smörstekes samt
serveras med vitvinsås, kokt potatis samt garnityr
eller
Klassisk Biff Rydberg

Efterrätt
Gästis ostkaksbakelse med hallonsylt och grädde
eller
Crème Caramel med apelsinfilé

Varmrätt 295 kr
Tvårätters meny 375 kr
Trerätters meny 425 kr

 

Gästgifvarlunch

Wallenbergare på kalvfärs, serveras med hemgjort potatismos och ärtor

Krämig fisksoppa som toppas med skaldjur

Husets hemgjorda lättrökta isterband med heminlagda rödbetor
och dillstuvad potatis

Oppstekta kroppkakor i kryddpeppargrädde
serveras med rårörda lingon

145 kr

Välkommen att boka bord på telefon 97 000 eller via vårt kontaktformulär eller e-post, gastis@paskallavik.se