Loading

En modern konferens i Påskallavik

Vårt nya konferensrum med tillhörande lounge och balkong har all modern konferensutrustning och en atmosfär av havet och sekelskiftet med ett maritimt tema.

Kaffe & lunch i vacker miljö

Stor lounge med soff- och sittgrupper för kaffe och smörgåsar samt direktutgång till en stor möblerad balkong med utsikt över hamnen, skärgården och Blå Jungfrun i horisonten. Lunch och middag äter man på vårt anrika Gästgiveri tvärs över gatan.

Modern teknik

Mötesrummet har den senaste tekniska utrustningen men även traditionellt konferensskåp med whiteboard, blädderblock. Ingen projektor behövs utan presentationer överförs trådlöst till en 65-tum LED-skärm, direkt från er egen dator, vår PC eller din mobil oavsett märke. USB-laddare finns liksom gott om el-uttag för era medhavda bärbara datorer. Vi hjälper gärna till med det tekniska.

Hotell & resanderum

Stanna över natten och fortsätt konferensen dagen efter. Lyckans Guesthouse erbjuder 9 personligt inredda och unika rum med hotellstandard. I Gästgiveriet tvärs över gatan finns ytterligare 3 lite enklare men trevliga rum.

Veranda & rosenträdgård

Glasverandan är en rekonstruktion av en tidigare på platsen beläget orangeri. Vi har inrett den för mindre sammankomster och möten med en speciell atmosfär. Poolgarden och rosenträdgård tillhör också anläggningen.

Lyckad konferens i Småland

Det lilla och mycket privata, utan störande inslag och externa lockelser kan ibland vara det mest effektiva för en lyckad konferens. För arbetsgrupper, ledningsgrupper, styrelser eller olika projektgrupper erbjuder vi ett trevligt alternativ för era möten och minikonferenser.

Välkomna till ett av de vackraste och bäst utrustade mötesrummen längs Smålandskusten.