Loading

Försäljning på REKO-ringar i Kalmar Län

Våra uppskattade K-märkta korvar finns nu att köpa och hämta på REKO-ringar i vår närhet. Närmaste utlämningsplatser är:

Oskarshamn


Gästis Grillsnurra ca 1 kg

En smakrik och saftig färskkorv för utegrillning. Korven är okokt och måste grillas tills den blir genomvarm. Råkorven har kötthalt på hela 95 % prima lokalproducerat nöt- och fläskkött. Den är smal så att det ska gå fort att grilla den från upptinad till färdig, ca 10 min på grillen eller i stekpannan. Räcker till 4-6 personer och innehåller fläsk, nöt, paprika, peppar, salt vitlök. K-märkt mat.

Levereras fryst och vacuumpackad i hel längd.
Pris 295 kr/st.

Gästis Lammgrillare 6-pack ca 300 gr

Vår uppskattade lammkorv är en distinkt färskkorv med smak. Kryddad med vildväxande ramslök plockad vid Emåns strandängar. Innehåller lokalt producerat lammkött, vitpeppar, örtkryddor samt ramslök. K-märkt mat

Levereras fryst och vacuumpackad.
Pris 90 kr /förp.

Gästis Grillisterband 2-pack ca 400 gr

Våra klassiska fasta isterband som passar både snittade i stekpannan eller i bit på utegrillen. Består av lokalt producerat fläskkött med korngryn och är syrade i en naturlig process och därefter hängtorkade och sedan lättrökta. Innehåller fläskkött, korngryn (GLUTEN), salt och lök. K-märkt mat.

Levereras fryst och vacuumpackad.
Pris kr 115 kr /förp.

Efter överenskommelse är det även möjligt att köpa korvarna för avhämtning på Gästis. Kontakta oss via vårt kontaktformulär.