Loading

Hotellrum

Boka hotellrum på Lyckans Guesthouse i Påskallavik – ett pittoreskt samhälle direkt vid havet och porten till det svenska skärgårdslandskapet. Rummen är ett boende som håller hotellstandard och i trädgården kan du under sommaren njuta av en uppvärmd pool.

OBSERVERA! I enlighet med restriktionerna kring Covid-19 kommer vi endast att ta emot ett begränsat antal sällskap per natt för att kunna garantera distans. Alla rum vi har tillgängliga finns i vårt bokningssystem och vi uppskattar om du gör din bokning on-line. Vill du se om det finns ett hotellrum ledigt för den aktuella natten kan du boka det här.

På grund av tuffa tider i vår bransch i rådande läge kring Covid-19 uppskattar vi också om ni bokar rum direkt via vårt eget bokningssystem och inte via de stora bokningskanalerna som betyder ytterligare kostnader för oss. 

Resanderum – vår version av Bed & Breakfast

För dig som söker enklare och trevligt boende erbjuder vi resanderum – vår version av B&B i Påskallaviks Gästgifveri.

Sjösviten

Vår svit med morgonsol, utsikt över verandan, trädgården och havet. Mjuka pasteller och tidstypiska tapeter blandas med ljusblått och vitt. Utrustad med dubbelbädd och två dagbäddar.

Rummet avdelas med en glasvägg som medger större enskildhet om man är fyra och separat lounge och sovrum om man är färre.

Vårt vackraste rum säger många och självklart alla brudpars favorit. TV med satellitkanaler, dusch och toalett på rummet.

Dagbäddarna kan bäddas upp på begäran till extra kostnad.

Trädgårdsrummet

Ett klassiskt tema i rummet som går i pasteller och antikvitt.

Två enkelsängar som står skavfötters längs samma vägg ger utrymme för Er som gärna sover tillsammans men ej nödvändigtvis vill ha dubbelsäng. Utsikt över trädgården, viken och havet från båda fönstren. TV, dusch och toalett på rummet.

En extrasäng går att ställa in på begäran till extra kostnad.

Skymningsrummet

Rummet går i varma färger och med kvällssolen som dekoratör är detta rum ombonat och behagligt. Fondtapet från sekelskiftet och antika möbler ger sin prägel.

Dubbelsäng och bäddsoffa. Alla badrum på hotellet är i gammal engelsk stil vilket höjer känslan för den tidens tycke och stil. TV med satellitkanaler, dusch och toalett på rummet.

Bäddsoffan går att bädda för en eller två på begäran till extra kostnad.

Kammaren

Vårt minsta rum där det tronar med en massiv imperialsäng och en utsikt över trädgården och husets framsida. Varma färger och mörk teak tillsammans med rätt tonade tapeter gör det mysigt och ombonat även på vintern. TV med satellitkanaler, dusch och toalett på rummet.

En extrasäng låter sig inte få plats men för två är det perfekt.

Rosenträdgården

Vårt största rum, beläget i vårt annex med utsikt över ros- och fruktträdgården. En egen Rosenträdgård med eget badrum som du når genom den fantastiska gången med uppvärmt golv och ett renoverat glasparti som är över 100 år gammalt! Stilen på rummet är anpassat till norrljus blandat med jordnära färger. Stor dubbelsäng, sittgrupp, en bäddbar utdragssoffa som annars är dagbädd. TV via chromecast.

Bäddsoffan går att bädda för en eller två på begäran till extra kostnad.

I Rosenträdgården är du välkommen att ta med ditt husdjur.

Kaptenshytten

I annexet, närmast havet, poolen och med egen liten inhägnad täppa ligger Kaptenshytten. Ett rum med teak, mässing och sjölivet som tema.

Stor dubbelsäng och våningssäng. TV med satellitkanaler, dusch och toalett på rummet. Våningssängen går att bädda för en eller två på begäran till extra kostnad.

I Kaptenshytten är du välkommen att ta med ditt husdjur.

Vill du boka hotellrum? Du kan boka direkt. Eller ring oss gärna på 0491-97 000 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär eller e-post gastis@paskallavik.se